Vaste donateur

Wil jij Stichting Ubomi Obutsha Nederland en daarmee het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika structureel steunen? Dat kan!

Ubomi Obutsha

Als jij maandelijks een donatie doen aan SUON ben je Buti (broer) of Sissi (zus). Dit ben je in Zuid-Afrika wanneer je bij een groep hoort. Vorm dus met ons een groep om het Ubomi Obutsha Centre een handje te helpen!

Als je je hieronder inschrijft als vaste donateur sta je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dit betekent dat jij persoonlijk op de hoogte zal worden gehouden van nieuwtjes over Stichting Ubomi Obutsha Nederland en het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika.

Dat is niet alles! Als je je nu hieronder inschrijft als vaste donateur krijg jij in je derde maand als vaste donateur een gratis verjaardagskalender cadeau om je te bedanken!

Wil jij Buti of Sissi worden? Vul dan onderstaand formulier in met de benodigde gegevens!
Let op! Helaas werken wij (nog) niet met automatische incasso’s. Voor het maandelijks doneren aan SUON dien je zelf bij je bank aan te geven dat je een periodieke overschrijving wil doen. Je kunt dan maandelijks een bedrag laten overmaken naar rekeningnummer NL25 ABNA 0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL

 

  Je naam *
  Je e-mailadres *
  Bedrag maandelijkse donatie*
  Inschrijven nieuwsbrief JaNee
  Opmerkingen/overige informatie
  Vul de volgende code incaptcha
  * = verplicht

  Reacties gesloten.