Vaste donateur

Wil jij Stichting Ubomi Obutsha Nederland en daarmee het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika structureel steunen? Dat kan!

Ubomi Obutsha

Als jij maandelijks een donatie doen aan SUON ben je Buti (broer) of Sissi (zus). Dit ben je in Zuid-Afrika wanneer je bij een groep hoort. Vorm dus met ons een groep om het Ubomi Obutsha Centre een handje te helpen!

Als je je hieronder inschrijft als vaste donateur sta je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dit betekent dat jij persoonlijk op de hoogte zal worden gehouden van nieuwtjes over Stichting Ubomi Obutsha Nederland en het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika.

Dat is niet alles! Als je je nu hieronder inschrijft als vaste donateur krijg jij in je derde maand als vaste donateur een gratis verjaardagskalender cadeau om je te bedanken!

Wil jij Buti of Sissi worden? Vul dan onderstaand formulier in met de benodigde gegevens!
Let op! Helaas werken wij (nog) niet met automatische incasso’s. Voor het maandelijks doneren aan SUON dien je zelf bij je bank aan te geven dat je een periodieke overschrijving wil doen. Je kunt dan maandelijks een bedrag laten overmaken naar rekeningnummer NL25 ABNA 0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL

 

Je naam *
Je e-mailadres *
Bedrag maandelijkse donatie*
Inschrijven nieuwsbrief JaNee
Opmerkingen/overige informatie
Vul de volgende code incaptcha
* = verplicht

Niet meer mogelijk om te reageren.

  • Fiscaal Aftrekbaar

    Stichting Ubomi Obutsha Nederland is in het bezit van een ANBI-status. Dit betekent dat donaties fiscaal aftrekbaar zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

    Wil je hier meer informatie over, kijk dan op de website van de Belastingdienst.
  • Periodieke Schenkingen

    Wanneer je over een periode van minimaal vijf jaar jaarlijks een vast bedrag schenkt, spreken we van een periodieke schenking.

    Als je een periodieke schenking overweegt, neem dan contact met ons op. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een volmacht voor schenking toe.