SUON in beweging op de Nijmeegse Vierdaagse!

Op 21 tot en met 24 juli zal Mark Stoop tijdens de Nijmeegse Vierdaagse wandelen voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland (SUON)! Door aan zijn prestatie tijdens deze meerdaagse wandeltocht een sponsoractie te verbinden zal Mark geld inzamelen voor SUON en hiermee het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika steunen.

Mark Stoop.Waarom deze actie?
Voor Mark is dit een extra stok achter de deur om te trainen voor de Vierdaagse. Het moedigt hem natuurlijk ook aan te weten dat alle sponsors er vertrouwen in hebben dat hij de tocht uit zal lopen!
Voor SUON betekent het dat de opbrengst naar het Ubomi Obutsha Centre kan. Het Centre wil jongeren uit Kwazakhele Township leren hoe zij kunnen zorgen voor een betere toekomst voor zichzelf. Hiervoor zijn er diverse programma’s, zoals kinderdagopvang, huiswerkbegeleiding en ouder-voorlichtingen. Daarnaast zijn er voor alle leeftijden clubs, waarin kinderen/jongeren leren om bijvoorbeeld samen te werken en zichzelf te presenteren. De nadruk ligt er steeds op dat jongeren leren voor zichzelf te zorgen en hun eigen toekomst op te bouwen, vooral door te beseffen dat school en opleiding superbelangrijk zijn!

VierdaagseDe Nijmeegse Vierdaagse
De welbekende Nijmeegse Vierdaagse is een wandeltocht waarin lopers vier dagen lang bepaalde afstanden afleggen. Van over de hele wereld komen lopers om deze tocht af te leggen. Mark zal elke dag 50 kilometer lopen! Dat is natuurlijk niet niks en daarom kan hij alle steun gebruiken. Door sponsor van te worden van ‘SUON in beweging op de Nijmeegse Vierdaagse’ steek je Mark een hart onder de riem.

Word sponsor!
Wil jij deze sportieve actie van Mark aanmoedigen en daarmee ook het Ubomi Obutsha Centre steunen? Word dan meteen sponsor!

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Sponsorbedrag

 

Niet meer mogelijk om te reageren.