SUON in beweging: Dam tot Damloop!

Er is weer een nieuwe SUON in beweging-actie! Dit jaar zullen Roy en Kim op 18 september meelopen met de Dam tot Damloop.

RoyDeze uitdaging gaan zij niet alleen aan voor zichzelf. Zij willen met behulp van sponsors namelijk ook een zo groot mogelijk bedrag inzamelen. Het opgehaalde bedrag zal via Stichting Ubomi Obutsha Nederland ten goede komen aan het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika. Roy: “Het lijkt me erg leuk om Stichting Ubomi Obutsha Nederland te kunnen ondersteunen op een sportieve manier. Ik hoop tijdens de Dam tot damloop een mooie tijd te kunnen behalen en ook een flink bedrag in te zamelen voor het Ubomi Obutsha Centre!”.

Kim

 

Kim deed twee jaar geleden ook al mee met SUON in beweging tijdens de Marikenloop: “Dit was niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook een groot succes! Dit jaar wil ik de actie op twee manieren overtreffen. Zo ga ik deze keer een langere afstand rennen: maarliefst 16 kilometer. Uiteraard hoop ik deze keer ook mijn ingezamelde bedrag flink te verhogen!”

Op dit moment zijn zij dus hard op zoek naar sponsors van deze sportieve actie! Wil jij Roy en Kim aanmoedigen en daarmee ook het Ubomi Obutsha Centre steunen? Word dan snel sponsor!

Je kunt hieronder direct doneren of maak zelf het door jou gekozen bedrag over naar rekeningnummer NL25ABNA0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL. Alvast bedankt!

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Sponsorbedrag

DtD-logo14_tekst

Reacties gesloten.