SUON in beweging: Dam tot Damloop!

Binnenkort zijn er weer twee sportievelingen die zich in zullen zetten voor SUON in beweging!

Dit jaar zullen Roy en Kim op 18 september meelopen met de Dam tot Damloop. Deze nieuwe uitdaging gaat zij niet alleen aan voor zichzelf. Zij willen met behulp van sponsor namelijk ook een zo groot mogelijk bedrag inzamelen. Het opgehaalde bedrag zal via Stichting Ubomi Obutsha Nederland ten goede komen aan het Ubomi Obutsha Centre.

KimKim: “Twee jaar geleden heb ik geld opgehaald tijdens de Marikenloop (5km). Dit was niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook een groot succes! Dit jaar wil ik de actie op twee manieren overtreffen. Zo ga ik deze keer een langere afstand rennen: maar liefst 16 kilometer. Uiteraard hoop ik deze keer ook mijn ingezamelde bedrag flink te verhogen. Elke euro is welkom! ”

Roy

 

Roy: “Het lijkt me erg leuk om Stichting Ubomi Obutsha Nederland te kunnen ondersteunen op een sportieve manier. Ik hoop tijdens de Dam tot Damloop een mooie tijd te kunnen behalen en ook een flink bedrag in te zamelen voor het Ubomi Obutsha Centre!”

Word sponsor van Roy en/of Kim voor SUON in beweging: Dam tot Damloop!

Wil jij deze sportieve actie aanmoedigen en daarmee ook het Ubomi Obutsha Centre steunen? Word dan snel sponsor!

Staat het bedrag waarvoor jij wilt doneren er niet tussen? Maak dan je zelfgekozen bedrag zelf over naar rekeningnummer NL25 ABNA 0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL. Bedankt!DtD-logo14_tekst

Niet meer mogelijk om te reageren.