SUON in beweging 2016

Ook dit jaar is er weer een sportieveling die zich in gaat zetten voor SUON in beweging 2016!

Dit jaar zal Cynthia Bussink op zondag 22 mei meelopen met de Marikenloop in Nijmegen. Ze zal 5 kilometer hard gaan lopen. Een uitdaging die ze graag aangaat voor zichzelf én het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika. Cynthia verbind namelijk een sponsoractie aan haar loop! Het opgehaalde bedrag zal via Stichting Ubomi Obutsha Nederland ten goede komen aan het Ubomi Obutsha Centre.

CynthiaCynthia: “Regelmatig ga ik hardlopen met mijn vriend. Vorig jaar leek het me al een leuke uitdaging om aan de Marikenloop mee te doen, maar toen is het er niet van gekomen. Dit jaar een nieuwe kans en die heb ik gegrepen! Ik wil graag zien hoe het is om aan een hardloopwedstrijd mee te doen, kijken of ik het kan en hoe het bevalt. Om daar dan een sponsoractie aan te verbinden voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland is een gemakkelijke manier om het ook nog eens aan een goed doel te koppelen!”

 

 

 

logo-marikenloopWord sponsor van Cynthia voor SUON in beweging 2016!
Wil jij deze sportieve actie aanmoedigen en en daarmee ook het Ubomi Obutsha Centre steunen? Word dan snel sponsor!

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Sponsorbedrag

Staat het bedrag waarvoor jij wilt doneren er niet tussen? Maak dan je zelfgekozen bedrag zelf over naar rekeningnummer NL25 ABNA 0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL. Bedankt!

Niet meer mogelijk om te reageren.