SUON in beweging 2015!

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een geweldige SUON in beweging-actie!

Op zondag 17 mei zullen vier meiden 10 of 5 kilometer gaan hardlopen tijdens de Marikenloop in Nijmegen. Aan deze sportieve actie willen zij graag een sponsoractie voor het Ubomi Obutsha Centre koppelen!
We stellen deze sporters even aan je voor:

Esther van Kamp1Esther van Kamp
“Ik ben Esther en 24 jaar. Het werd ondertussen tijd dat ik wat aan mijn conditie ging doen. Met een duwtje in mijn rug van vriendinnen heb ik besloten om mee te doen aan de 10 km van de Marikenloop. Ik vind het erg leuk dat ik nog meer uit deze sportieve uitdaging kan halen door te lopen voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland. Ik heb er zin in!!”

Milou1

 

 

 

 

Milou van Zweeden
“Mijn naam is Milou, ik ben 23 jaar. Ik ben bijna klaar met mijn studie Pedagogische wetenschappen. Sinds kort ben ik gaan hardlopen en heb me ingeschreven voor de Marikenloop. Ik vind het erg gaaf dat ik deze hardloopwedstrijd meer betekenis kan geven door er een sponsorloop voor stichting Ubomi Obutsha Centre van te maken. Zelf heb ik een tijd terug vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis in Ghana dus ik kan me iets voorstellen bij het Centre en het geld dat daar erg hard nodig is. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen voor kinderen in Zuid-Afrika!”

Jolijn

Jolijn Wolbers
“Ik ben Jolijn en ik ben 24 jaar. Omdat ik nooit zo gemotiveerd ben om uit mezelf te gaan hardlopen, maar ik wel graag een goede conditie wil, leek het me een mooie uitdaging om me in te schrijven voor de 10 km van de Marikenloop. Door het lopen voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland  kan ik naast iets voor mezelf, ook iets voor anderen bereiken!”

Lizzy van der Wielen1

 

 

 

 

Lizzy van der Wielen
“Ik ben Lizzy van der Wielen, 24 jaar en sinds halfweg 2013 heel veel bezig met sport en de voeding die daarbij hoort. Ik ben destijds begonnen met hardlopen en heb hier altijd veel uitgehaald. Het geeft mij vooral rust in mijn drukke hoofd en daarbij verbeterde mijn uithoudingsvermogen zo goed dat ik graag een doel voor mezelf wilde stellen. Dat doel is dit jaar de 10 km in de Marikenloop uitlopen. Met behulp van een fysio- en podotherapeut hoop ik 17 mei een pijnvrije loop te lopen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk uit naar het behalen van mijn persoonlijke doel!”

Word sponsor van SUON in beweging in 2015!
Wil jij deze sportieve meiden aanmoedigen en daarmee ook het Ubomi Obutsha Centre steunen? Word dan snel sponsor!

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Sponsorbedrag

Niet meer mogelijk om te reageren.