Sponsor je mee?!

logo-marikenloopDe sponsoractie van Cynthia Bussink loopt nog steeds! Op zondag 22 mei zal zij 5 kilometer hardlopen tijdens de Marikenloop in Nijmegen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het Ubomi Obutsha Centre!

Cynthia is al aan het aftellen: “Al is het ‘maar’ 5km, dat wordt gezien mijn schommelende doorzettingsvermogen en net een nieuwe baan nog best een uitdaging om gedisciplineerd voor te trainen. Maar ik heb nu wel een reden om van de bank af te MOETEN komen en heb gelukkig een vriend die me daar ook een beetje in pusht. Wat een mooi idee om dit aan een goed doel te kunnen verbinden! Ik hoef er nu niet over te twijfelen dat het geld dat ik ophaal goed terecht komt, SUON houdt er overzicht op dat donaties ook écht goed worden besteed daar. Dus als je een kleine bijdrage wil geven, al is het maar een paar euro, dan is dat superfijn!”

Wil je Cynthia én het Ubomi Obutsha Centre sponsoren? Hieronder kun je direct doneren via iDEAL. Staat het bedrag van jouw keuze er niet tussen? Dan kun je elk gewenst bedrag zelf overmaken naar rekeningnummer NL25 ABNA 0599110813 t.n.v. ST Ubomi Obutsha NL. Doe je mee?!

 

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Sponsorbedrag

Reacties gesloten.