Onderhoudskosten

Om het Ubomi Obutsha Centre draaiende te houden is heel wat nodig. Denk bijvoorbeeld aan gas, water en licht, maar ook aan dingen als schoonmaakkosten, onderhoud en verzekeringen. Het is altijd heel lastig voor deze dingen donateurs te vinden. De meeste donateurs doneren liever voor leuke dingen als uitjes en spullen.

Een groot lokaal elektrotechnisch bedrijf dat het Ubomi Obutsha Centre in de loop der jaren heeft ondersteund, breidt zich uit en wil Ubomi helpen! Dit is geweldig nieuws, want het zou een groot verschil moeten maken in het voldoen aan de onderhoudskosten en mogelijk zelfs in het ondersteunen van vrijwilligers uit de gemeenschap. Het duurt echter nog twee tot drie maanden voordat er geld binnenkomt. 

Daarnaast is het Ubomi Obutsha Centre bezig zich voor het einde van het jaar te laten registreren als openbaar nutsbedrijf (PBO) bij de belastingaangifte-instelling van de VA. Lokale donoren kunnen dan belasting terugvorderen over hun donaties en zullen dan vrijstelling krijgen van het betalen van lokale gemeentelijke tarieven. Hopelijk wordt er dan meer lokale financiering voor onderhoudskosten opgebouwd.

Wil jij ook bijdragen aan de onderhoudskosten? Doneer dan via onze doneerpagina.

 

Reacties gesloten.