Nieuwe plannen voor SUON

Het is alweer ruim 7 jaar geleden dat wij als oud vrijwilligers van het Ubomi Obutsha Centre SUON hebben opgericht met als doel om het Ubomi Obutsha Centre (voornamelijk financieel) te kunnen ondersteunen. Deze doelstelling blijven wij trouw. Maar na al deze jaren ons met hart en ziel ingezet te hebben, werd het tijd voor een evaluatie. We kwamen op een kruispunt waarbij we moesten beslissen of en hoe we wilden verdergaan. Na een intensief jaar zijn wij het kruispunt overgestoken en gaan we met een nieuw plan verder.

Na een intensief bezoek aan Port Elizabeth in oktober 2018 hebben wij, dankzij de daar opgedane inzichten, een nieuw beleid geformuleerd. De kern van dit beleid is dat wij het UOC vanuit Nederland proactief willen helpen met het vinden van een beter en professioneler toekomstperspectief. Dit beleidsplan is inmiddels ook gepubliceerd op onze website. De eerste substantiële donatie op basis van dit plan hebben wij in december al mogen ontvangen en wij zullen ons inzetten om in 2019 daar nog andere giften aan toe te voegen. Veel zal afhangen van onze toenemende kwaliteiten om goede doelen organisaties actief te interesseren ons in onze ambities te steunen.

Dit nieuwe beleid is nog volop in ontwikkeling, maar wij wilden deze al graag met jullie delen. Je kunt ons beleidsplan HIER vinden. Heb jij hierover vragen, opmerkingen of ideeën? Wij horen het graag van je!

Reacties gesloten.