Jaarvergadering SUON 25 mei 2021

Dinsdagavond 25 mei 2021 vindt de eerste jaarvergadering van SUON samen met het Ubomi Obutsha Centre plaats. Hier nodigen we jou als donateur en/of geïnteresseerde graag voor uit!

Aanleiding
Het afgelopen jaar was voor het Ubomi Obutsha Centrum intensief, want de COVID-19 pandemie heeft ook in Zuid-Afrika veel impact (gehad). Het centrum moest daarom haar activiteiten aanpassen. Daarnaast heeft zij belangrijke organisatorische stappen gezet, waardoor zij professioneler en (financieel) autonomer wordt. Afgelopen jaar zijn vanuit SUON meerdere projecten ondersteund en is het Structuurfonds opgericht. Kortom er gebeurt heel veel, zowel in Zuid-Afrika als hier in Nederland.

Programma
Na een welkom van bestuurslid Wouter Albersen en korte introductie van de voorzitter van de Zuid-Afrikaanse Board Judith Campbel, zal Mark Lawler ons meenemen in de inhoudelijke ontwikkelingen van het centrum evenals de toekomstplannen. Vervolgens zal bestuurslid Hans-Paul Visser toelichten hoe wij vanuit SUON het centrum hebben weten te ondersteunen, inclusief het ontstaan van het Structuurfonds en een financiële verantwoording van de binnengekomen donaties.
Uiteraard is er ruimte voor vragen die via de chat gesteld kunnen worden. Deze worden oor ons gemonitord, zodat we zoveel mogelijk vragen beantwoord hebben aan het einde van de avond.

Praktische informatie
De jaarvergadering vindt plaats op dinsdag 25 mei, van 20:00 – 22:00 uur en zal online plaatsvinden, zodat ook Zuid-Afrikaanse belangstellenden kunnen aansluiten. Hierdoor zal de voertaal Engels zijn. Vragen kunnen zeker in het Nederlands gesteld worden. Wij zorgen voor vertaling.

Aanmelding
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@ubominederland.nl Vervolgens sturen wij een bevestiging met de link voor de bijeenkomst, evenals het jaarverslag van 2020 en informatie over het structuurfonds. Kijk ook op onze website voor het Jaarverslag 2020 en de informatie over het Structuurfonds.

Reacties gesloten.