Informatiemiddag

Wil jij graag weten wat Stichting Ubomi Obutsha Nederland de afgelopen tijd gedaan heeft? Wil jij meedenken over toekomstige acties of zelf graag betrokken zijn bij SUON? Of wil je herinneringen ophalen met andere oud-vrijwilligers? En dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje?

Op zaterdag 19 oktober organiseert SUON een informatiemiddag. Deze dag zal uiteraard geheel in het teken van het Ubomi Obutsha Centre en Stichting Ubomi Obutsha Nederland staan. Hiermee willen we een mooie gelegenheid creëren om (oud-)vrijwilligers en geïnteresseerden te ontmoeten en te vertellen over de stichting.

Wat doen we precies? Waar zetten we ons eigenlijk voor in? Welke resultaten zijn er al behaald? Wat willen we nog graag bereiken in de toekomst en wat is daarvoor nodig? Ook zullen we meer vertellen over wat het Ubomi Obutsha Centre precies is, wat er gedaan wordt en hoe het eraan toe gaat in Zuid-Afrika. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld doneren of vrijwilligerswerk, zowel in Nederland als in Zuid-Afrika.

Voor oud-vrijwilligers van Ubomi Obutsha is het een leuke gelegenheid om nog een keer herinneringen met elkaar op te halen. Daarnaast kunnen we deze dag gebruiken om ideeën uit te wisselen over bijvoorbeeld mogelijke acties of manieren om donateurs te vinden. Misschien heb jij wel een heel goed idee hiervoor? Wij horen dat natuurlijk graag!

Meld je aan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen!

Het programma:

  • Welkom met thee en koffie
  • Presentatie van het bestuur van SUON
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
  • Napraten met thee en koffie

Wat feiten op een rijtje:

  • Wanneer? Zaterdag 19 oktober
  • Hoe laat? Van 15.00u tot 17.00u
  • Waar? Soesterberg, Apollo 77
  • Voor wie? Voor alle geïnteresseerden in SUON en het Ubomi Obutsha Centre

Aanmeldformulier
Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor de vrijwilligersdag op 19 oktober!

Uw naam *
Uw email *
Aantal personen *
Eventueel opmerking of vraag
captcha
* = verplicht

Niet meer mogelijk om te reageren.