Het Ubomi Obutsha Centre in tijden van corona

Al een paar weken is er in Zuid-Afrika een lockdown vanwege het coronavirus. Dat betekent dat het Ubomi Obutsha Centrum ook haar deuren heeft moeten sluiten. Het centrum is echter niet helemaal dicht: men bekijkt goed hoe er toch enige vorm van hulp nodig is. Vooral de voedselverstrekking blijft nodig. Het Ubomi Obutsha Centrum verstrekt vouchers aan de meest kwetsbare gezinnen, zodat zij boodschappen kunnen halen in de supermarkt. Zo kan het centrum de gezinnen in deze moeilijke tijden toch van het broodnodige eten voorzien. En dat levert dankbaarheid op, zoals het berichtje hieronder laat zien.

We willen het centrum de komende tijd helpen met het kopen van deze vouchers. Help je mee? Voor 16 euro geef jij 1 gezin al een voucher. Lees hier hoe je deze actie kan ondersteunen.

‘Aan: het Ubomi Obutsha Centrum. We bedanken jullie en waarderen wat jullie voor onze familie hebben gedaan. Door jullie verhongeren we niet in deze moeilijke tijd. We bedanken jullie voor jullie steun. Heel erg bedankt. Van: … Familie’

Reacties gesloten.