Help ook mee!

Ook jij kunt het Ubomi Obutsha Centre op verschillende manieren steunen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van SUON en blijf zo op de hoogte van de activiteiten en nieuwtjes rondom SUON en het Ubomi Obutsha Centre. Inschrijven kan door op de welkomstpagina je gegevens in te vullen.

Ubomi Obutsha Centre

Het Ubomi Obutsha Centre is erg afhankelijk van donaties. Ook in Zuid-Afrika is de financiële crisis voelbaar. Veel lokale donateurs trekken zich terug, waardoor het Centre steeds minder geld, voedsel en kleding ontvangt. Jij kunt ervoor kiezen om geld te doneren. Dat kan door middel van het overmaken van een maandelijks bedrag of een eenmalige donatie. Ook door de artikelen in de webshop van SUON te kopen of door online te shoppen via goededoelshop.nl doneer je een deel van je aankoopbedrag. Omdat Stichting Ubomi Obutsha Nederland een kleinschalige stichting zonder winstoogmerk is, kun je er vanuit gaan dat 95% van je donatiegeld daadwerkelijk naar het project gaat!

Natuurlijk kun je ook zelf in actie komen! Je kunt vrijwilligerswerk doen in Nederland: SUON  is altijd op zoek naar vrijwilligers die helpen met het werven van donaties, het creëren van naamsbekendheid en vele andere acties. Je kunt bijvoorbeeld spullen verkopen op een markt bij jou in de buurt, je laten sponsoren voor een hardloopwedstrijd of misschien vind jij het leuk om een benefietconcert te organiseren. Heb je goede ideeën of wil je graag iets doen om te helpen? Kijk op de actiepagina’s of neem contact op met SUON!

Tenslotte is het ook mogelijk om als vrijwilliger naar het Ubomi Obutsha Centre in Zuid-Afrika te gaan. Zo kun je met eigen ogen zien waar SUON zich voor inzet en persoonlijk op een directe manier iets bijdragen. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika.

Niet meer mogelijk om te reageren.