Help de Kitchen Caravan op weg!

caravan1Het Ubomi Obutsha Centre heeft een nieuwe aanwinst: een heuse Kitchen Caravan!

Je hebt er vast wel eens eentje gezien op festivals, braderieën of markten: een Kitchen Caravan. Deze caravan is speciaal ingericht om er eten in te maken (en te verkopen).

 

caravan5De caravan van het Ubomi Obutsha Centre is er wel al, maar werkt nog niet helemaal zoals het hoort. De bedoeling is dat deze caravan wordt opgeknapt zodat deze in gebruik genomen kan worden. De vaste vrijwilligers die bij het Centre werken (en vaak ook de hulp van het Centre zelf nodig hebben) gaan vervolgens lekker koken in deze caravan en hun eten verkopen op markten, schoolfeesten en festivals. Op deze manier kan er een extra centje verdiend worden. De opbrengst zal elke maand gedeeld worden door de vrijwilligers. Het eerstvolgende festival is in april en het zou natuurlijk geweldig zijn als de Kitchen Caravan van Ubomi daar al gebruikt kan worden!

caravan6Een gulle gever heeft deze caravan gedoneerd, maar er moet nog een hoop aan gebeuren voordat er daadwerkelijk voedsel in gemaakt en verkocht kan worden. Help jij deze Kitchen Caravan op weg? Doe een donatie hieronder of via de doneerpagina en kies dan voor de optie ‘caravan’!

 

Betalen met ideal Kies het doel Kies het bedrag
Kitchen-Caravan

Niet meer mogelijk om te reageren.