Grote donatie aan het Ubomi Obutsha Centre!

Het einde van het jaar nadert snel, ook voor het Ubomi Obutsha Centre. Zoals afgelopen week al te lezen was, organiseert het Centre allerlei activiteiten om bewondering te laten zien voor de inzet van kinderen, ouders en hele gezinnen. Daarvoor is er natuurlijk wel een budget nodig! Onder andere hiervoor heeft SUON weer een grote donatie aan het Centre gedaan. Dit keer is er maar liefst €2000 overgemaakt!

Dit bedrag zal niet alleen aan eindejaarsactiviteiten en de daarbij behorende cadeautjes worden besteed. Een deel van het geld is gereserveerd voor de soepkeuken. Hier kunnen honderden kinderen uit Kwazakhele Township drie keer per week een voedzame maaltijd krijgen, die meestal bestaat uit gevulde soep en brood. Naast het verstrekken van voedsel heeft de soepkeuken nog een andere functie. Alle kinderen die naar de soepkeuken komen worden geregistreerd. Als er kinderen zijn die verder nog niet bij het Centre betrokken zijn, dan wordt hun gezin bezocht en wordt gekeken of er een noodzaak is om hulp te krijgen.

Daarnaast zal een deel van het gedoneerde bedrag worden besteed aan een Summer Camp. Er zijn 8 kinderen gekozen die zich dit jaar bijzonder goed hebben ingezet, bij het Centre én daarbuiten. Zij waren bijvoorbeeld steeds aanwezig bij de clubs die georganiseerd worden, ze hebben laten zien dat zij op school hard werken en ze hebben zich ook thuis van hun goede kant laten zien. Zij mogen met behulp van het Ubomi Obutsha Centre naar een Summer Camp.

Namens het Ubomi Obutsha Centre willen wij dan ook graag iedereen bedanken die het afgelopen jaar een donatie aan SUON gedaan heeft, groot of klein. Door middel van al deze donaties hebben wij dit mooie bedrag aan het Centre kunnen schenken!

Reacties gesloten.