Er worden mooie stappen gezet!

‘Stappen zetten’ refereert naar het plan wat SUON en het Ubomi Obutsha Centre de laatste jaren proberen uit te voeren: het verstevigen van de fundering van het centrum, zodat het centrum kan toewerken naar meer zelfstandigheid. De eerste stappen zijn gezet door bijvoorbeeld de aanstellingen van de programmamanager en operations manager. Hierdoor zijn de eerste positieve ontwikkelingen op meerdere vlakken zichtbaar.

Dankzij ‘Stappen zetten’ is er tijd en geld besteed aan het opleiding en begeleiden van de lokale werknemers. Zij hebben hiermee hun eigen prestaties onderzocht en ze zijn geholpen met het vinden van hun rol als begeleiders van activiteiten. Deze opleiding werpt zijn vruchten af. Er is een nieuwe motivatie en gedrevenheid ontstaan bij het de lokale vrijwilligers. Zo zijn ze bezig om informatieve verhalen te schrijven over de gezinnen waarmee ze werken.

Mark vertelt: ‘Ze zijn zo enthousiast en gedreven, het is al meerdere keren voorgekomen dat zij vragen of ze alsjeblieft langer mogen werken. Het is een typisch voorbeeld van de goede sfeer die hier hangt’.

We zijn ontzettend trots op het centrum & haar toegewijde medewerkers en eveneens dankbaar dat we hier dankzij al jullie steun aan kunnen bijdragen!

Reacties gesloten.