Eindstand sponsoractie Cynthia

Gisteren was de laatste dag van de sponsoractie van Cynthia Bussink voor de Marikenloop in Nijmegen!

IMG-20160522-WA0001Het is haar gelukt! Cynthia heeft de 5 kilometer met succes uit kunnen lopen. “Yes, ik heb het gedaan en daarbij ook nog eens mezelf overtroffen! Het heeft me 27.20 minuten gekost, waar ik er normaal met trainen 30 minuten over doe. Wat geweldig en bijzonder om aan zo’n hardloopevenement mee te doen. Vooraf hoorde ik van mensen dat je vaak sneller rent doordat je in de massa mee gaat, maar ik was juist bang dat anderen me voor de voeten zouden lopen en dat me uit mijn ritme zou halen. Niks was minder waar dus, ik ging echt lekker en vond het een gave ervaring om samen met zoveel mensen te lopen.
Het gaf me veel voldoening en energie en het heeft me zelfs gemotiveerd om vaker aan dit soort hardloop evenementen mee te doen! Ik wil iedereen die een donatie aan SUON heeft gedaan ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Het voelt goed dat ik hiermee indirect een bijdrage heb kunnen leveren aan dit goede doel!”

In totaal heeft de sponsoractie van Cynthia €58 opgebracht voor het Ubomi Obutsha Centre. Was jij een van de deelnemers aan de sponsoractie? Hartstikke bedankt!

Reacties gesloten.