Einde van een geweldig 2016

Het eind van het jaar nadert en in Zuid-Afrika is het inmiddels al zomervakantie. Bij het Ubomi Obutsha Centre staan het School Support Program en de verschillende Life Skills activiteiten de komende maand op een laag pitje vanwege de vakantie. De materiële ondersteuning van bijvoorbeeld voedsel en praktische dingen zoals kleding worden wel voortgezet. Ook de maatschappelijk werkers blijven beschikbaar voor hen die dit nodig hebben.

Het jaar 2016 was financieel gezien een moeilijk jaar voor het Ubomi Obutsha Centre, maar het was een heel goed jaar als er gekeken wordt naar de inzet van de gemeenschap en de vooruitgang op academisch, sociaal en spiritueel gebied van de gezinnen die goed gebruik hebben gemaakt van wat het Centre aanbiedt. Daardoor is 2016 een geweldig jaar geweest voor het Centre!

Het afgelopen jaar hebben veel mensen iets bijgedragen aan SUON en daarmee ook aan het Ubomi Obutsha Centre. Dit kan door bijvoorbeeld een donatie gedaan te hebben, door pennen ingeleverd te hebben, door een artikel in de webshop gekocht te hebben of zelfs door een bericht te delen op Facebook, waardoor ons netwerk is uitgebreid. Zonder al deze bijdragen zouden wij het Centre in Zuid-Afrika niet kunnen ondersteunen en zou het voor het Centre een stuk lastiger zijn om zaken zoals de jaarafsluiting te organiseren.

Namens het Ubomi Obutsha Centre willen wij dan ook iedereen die in het afgelopen jaar iets heeft bijgedragen aan SUON en daarmee aan het Centre ontzettend bedanken! Alvast fijne feestdagen gewenst en een voorspoedig 2017!

 

 

Reacties gesloten.