De impact van SUON op het Ubomi Obutsha Centre

Zoals velen van jullie weten is Stichting Ubomi Obutsha Nederland (SUON) in 2011 opgericht door oud-vrijwilligers om het Ubomi Obutsha Centre te kunnen blijven ondersteunen. Inmiddels zijn we alweer ruim 7 jaar druk bezig om het Ubomi Obutsha Centre op allerlei mogelijke manieren te ondersteunen, en mede dankzij jullie hulp lukt dit ook met veel succes!

Een aantal weken terug zijn bestuursleden Kim en Wouter teruggegaan naar het Ubomi Obutsha Centre om te kijken op welke manieren SUON het Ubomi Obutsha Centre kon blijven ondersteunen, het was een hele leerzame reis waarbij veel ideeën zijn opgedaan. Daar zullen jullie binnenkort vast nog meer over horen.

Ook was het erg bijzonder om te zien wat voor impact SUON heeft op het werk van het Ubomi Obutsha Centre. Mark, de manager van het Ubomi Obutsha Centre, heeft tijdens het bezoek van Kim en Wouter SUON ook even flink in het zonnetje gezet en SUON (en al hun sponsoren) uitgebreid bedankt voor hun hulp. Dit bedankje geldt uiteraard ook voor jullie, voor iedereen die in de afgelopen jaren iets heeft bijgedragen om SUON en daarmee het Ubomi Obutsha Centre te ondersteunen: BEDANKT!

Mede dankzij jullie allemaal zorgt SUON voor maarliefst 20% tot 30% van het jaarlijkse inkomen van het Ubomi Obutsha Centre. Een enorm aandeel en een aanzienlijk verschil voor iedereen die wordt geholpen voor het project.  

We hopen dit prachtige project nog vele jaren te kunnen ondersteunen!

Reacties gesloten.