De balans opmaken

Het jaar is bijna om en zoals dat een beetje hoort bij het einde van het jaar, maakt ook het Ubomi Obutsha Centre de balans op. Van de 1902 kinderen die het centrum zou kunnen bereiken met hun programma’s hebben 912 kinderen daadwerkelijk meegedaan. 203 kinderen deden daarvan meer dan 60% van de tijd mee en zijn tijdens de Kerstviering in het zonnetje gezet. Zelfs 4 kinderen hadden een 100% opkomst gedurende het jaar! Deze getallen zijn nog nooit eerder zo hoog geweest en het laat de groei zien die het centrum de laatste 10 jaar heeft doorgemaakt.

Naast de kinderen zijn ook de ouders begeleid door middel van opvoedingsondersteuning. Van de 112 gezinnen die dit aangeboden is, hebben 79 gezinnen de cursus van 5 weken afgerond, waarbij 20 gezinnen een ontzettend positieve verandering lieten zien, wat eveneens tijdens de Kerstviering gewaardeerd werd.

Het Ubomi Obutsha Centre is er trots op dat zij niet alleen dingen weggeven, maar dat zij zowel kinderen als volwassenen leren dat je veel meer bereikt door jezelf te ontwikkelen, mee te doen en bij te dragen aan de samenleving. Hier pluk je veel langer de vruchten van. Wij staan hier helemaal achter en zijn daardoor ontzettend blij dat u ons helpt om het Ubomi Obutsha Centre te ondersteunen in hun prachtige werk. Wij wensen hen en u van ook een prachtig nieuw jaar toe!

Tijdens de Kerstviering werden 3 van de 4 kinderen met een 100% opkomst aan de programma’s van het centrum extra in het zonnetje gezet. De vierde deelnemer was niet aanwezig bij de viering.

Reacties gesloten.