Belgische vrijwilligers in Zuid-Afrika

auto1Op dit moment zijn er 2 vrijwilligers uit België bij het Ubomi Obutsha Centre: Sarah en Deborah. Sarah zal hier blijven tot en met 26 augustus en Deborah maar liefst tot 19 september.

De meiden houden zich bezig met de kinderen van de Educare door onder andere nieuwe activiteiten te bedenken. Het thema van vorige week was transport, waarbij ze bijvoorbeeld nieuwe liedjes hebben gezongen (“schipper mag ik overvaren”), een estafetteparcours hebben opgezet en een auto hebben geknutseld. Door al deze leuke activiteiten leren de kinderen op een speelse manier over belangrijke onderwerpen. Daarnaast houden Sarah en Deborah zich ook bezig met de andere clubs van het Centre, zoals de Kidsclub en Peaceclub. Je kunt meer lezen over de ervaringen van Sarah en Deborah op hun weblogs!

 

 

sarah deborah

Sarah en Deborah zijn vrijwilligers bij het Ubomi Obutsha Centre door de vrijwilligersorganisatie Amava VZW. Zij zitten in België, maar ook Nederlandse vrijwilligers kunnen met deze organisatie naar Zuid-Afrika. Heb je interesse om als vrijwilliger naar het Ubomi Obutsha Centre te gaan en wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website van Amava VZW!logo Amava

Reacties gesloten.