Pennen inzamelen

Zelf op een makkelijke en duurzame manier geld inzamelen voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland? Graag! Dat kan heel simpel door je lege pennen en stiften te doneren!

Met alle soorten schrijfwaren met inkt (dus pennen, stiften, markeerstiften, ballpoints, etc., met uitzondering van potloden)  kan geld opgehaald worden voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland.

Dus bewaar je oude pennen en stiften en vraag je omgeving om dit ook te doen! Zet bijvoorbeeld een doos op je werk neer en vraag je collega’s daar hun lege pennen en stiften in te doen! Vraag ons naar posters met inzamelinformatie voor bij de doos.

De schrijfwaren worden gerecycled en gesmolten tot hard plastic om er vervolgens nieuwe gerecyclede producten van te maken.

Heb jij een hoop schrijfwaren ingezameld? De pennen inleveren kan op twee manieren:

1. Heb je meer dan 20 kilo aan pennen ingezameld (dit is vaak sneller dan je denkt!)? Dan sturen we je een speciaal label waarmee je de pennen en stiften helemaal gratis op kunt sturen! Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

2. Heb je minder dan 20 kilo aan pennen ingezameld? Wie weet woon je in de buurt van een van onze verzamelpunten en kan je het bij ons langs brengen. Wij hebben inleverpunten in:
• Amsterdam
• Utrecht
• Meerkerk
• Oss
• Heerlen
Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken!

Je naam *
Je e-mailadres *
Je telnr.
Woonplaats *
Aantal pennen ingezameld *minder 20 Kilo (langsbrengen)20 kilo of meer (label ontvangen)
Opmerkingen
Inschrijven nieuwsbriefJaNee
* = verplicht

Het recyclen van oude spullen, die je zelf toch niet meer gebruikt, is niet alleen goed voor het milieu. Het levert ook nog eens geld op! Laat je familie, vrienden en kennissen ook weten dat jij pennen inzamelt en opstuurt door ze erover te vertellen, te e-mailen, een berichtje op facebook te zetten of te twitteren. Zo kun je op een kosteloze manier geld ophalen voor Stichting Ubomi Obutsha Nederland!

Denk je wel!